top of page

Hladno pivo i Josipa Lisac predstavili genijalni spot za “Soundtrack za život”

Nedavno je u prostorijama Alfa filma snimljen spot, a sada je i službeno predstavljen za novu verziju pjesme “Soundtrack za život” u kojoj su ugostili glazbenu divu Josipu Lisac.

Nova verzija pjesme, koja je u originalu objavljena na Porinom nagrađenom albumu “Šamar” iz 2003. godine, nagovijestila je zanimljiv početak godine u kojoj Hladno Pivo slavi 30 godina svog postojanja! Ova pjesma, kažu članovi benda, nastala je kao posveta svima onima koji vole, stvaraju i slušaju glazbu, a glazba je upravo ono što živi Josipa Lisac, stoga, kad su razgovarali o novoj verziji pjesme nije bilo dileme da je upravo Josipa ona s kojom je žele snimiti. Interesantno je da su pjesmu “Soundtrack za život” Hladno Pivo izveli kao gosti na Josipinom koncertu u Tvornici 2003. godine jer se upravo ta pjesma njoj najviše svidjela.

Danas, 15 godina poslije, Josipa je svojim nevjerojatnim vokalom dodatno začinila dramatičnu i energičnu pjesmu, a upravo je takav i spot. Redatelj Nevio Smajić odlučio je napraviti tehnički zahtjevniji spot prepun neonskih boja što mu je zadavalo i određene tehničke probleme no, dobro raspoloženi Josipa i dečki iz Hladnog Piva uvelike su mu olakšavali posao.

Nova verzija pjesme “Soundtrack za život” nalazi se na aktualnom albumu Hladnog Piva “Greatest Hits” kojim su zaokružili prvih 30 godina karijere, a proslavit će ih s publikom u Domu Sportova 2. i 3. ožujka. Prvi koncert, u petak 2. ožujka, nazvan je “Old School” i bit će u potpunosti posvećen prvoj fazi karijere. U fokusu će biti prva četiri studijska albuma: “Džinovski”, “G.A.D.”, “Desetka” i “Pobjeda” objavljena od 1993. do 1999. godine. Druge večeri, u subotu 3. ožujka bend će odsvirati “Greatest Hits” set s najznačajnim pjesmama iz sva tri desetljeća svoje karijere. Hladno Pivo u punim je pripremama za ove koncerte, a publiku očekuju vrhunski nastupi s jedinstvenim set listama s više od sedamdeset pjesama.


Featured Posts
Check back soon
Once posts are published, you’ll see them here.
Recent Posts
Archive
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page